7.11.2008

EĞİTİME ARA VERMEDEN DEVAM::))

Bilgisayar kursuna başladık.İki haftadır bilgisayarı tanıtyorlar,benim için en önemlisi klavyedeki tuşlardı şu ana kadar.Bazı şekilleri çıkartamıyordum veya bir iş yaparken bir sürü uğraşıyordum.Klavyedeki tuşların görevlerini bilirseniz işler birazdaha hızlanıyor.Aşagıdaki linki tıklayarak klavyedeki tuşların ne işe yaradığını görebilirsiniz.görevleri ne oldugunu bilmediğimiz tuşlar.Pg Down, Print Screen, Scroll Lock, Pause Caps Lock, Ctrl, Tab, Num Lock, Break, Esc, Enter, Back Space, Del gibi tuşların üstüne tıklarsanız ne oldugunu bildiriyor aşagıdaki link.

Bu tablolardanda bakarak tuşların ne işlere yaradığına bakabilirsiniz.İlk başta saçma gibi geliyor ama işleri kısaltan bir yöntemdir.

Şu an biraz zor gelecek,kırk yaşından sonra sanalcı olunursa olacağı bu.::))
Sizede kolay gelsin::))

Not:
Arıcılık.
Arıcılık bilgi paylaşım forumu ve arıcılık bilgi merkezi.
http://www.aribakani.com/forum/

5 yorum:

BOZÜYÜKLÜ ARICI dedi ki...

bakanım sen arıları kısa hazırladın,dalgan kıyak bılgıyasar ogrenmıye baslamıssın,bravvo sana.(ehlıyetıde aldın)bu kursları kısın alalım bız,55 yasından sonra cok zorlanıyorum.

Unknown dedi ki...

abi allah zihin açıklığı versin sen öğrendin hepimiz öğrendik sayılır işte örekleri başladı şimdiden allah razı olsun.

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Sadettin abi daha ehliyeti almadım.Biri hergün sonuçlar açıklandımı diye kursu arıyormuş,kalırsan seni mafettim der kendisi::))

Asım abi önemli gördüğüm şeyleri paylaşıyorum.Çogu kişi bilmiyordur,klavyeyi maus gibi kullanabiliyorsun.Ama birden hepsini öğrenmek zor zamanla bir ikisini bile öğrensen zararın olmaz.

muhteşem turunç dedi ki...

valla bence bırden hepsını oğrenmek değil senin bunları öğrenmen zor gibi ayrıca ehliyet sınavından çakarsan bloğu sil ve ortalarda görünme derim zira :))

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Muhteşem abi birden hepsini öğrenmiyorum zaten.Ama sayfanın sonuna gelince oku tut geriye kaydır gına geliyordu.Şimdi home tuşuna bas sayfanın başındasın::))