19.12.2016

ARICILIK BLOGUMUZUN TRAFİK KAYITLARI...


Blogun genel izlenme trafiği.
Günlük ortalaması 1000-1500 ayrı bilgisayardan giriliyor.


Bazen ne oluyor bilmiyorum, Amerikadan giriş ülkemizden girişin üç katına çıkabiliyor.

Aylar bazında Amerika gene öne geçebiliyor.

Bloga giriş için başvurulan arama motorları, ağırlık goole.
Son zamanlarda neler oluyor anlamıyorum 3 bin üzerine çıkmaya başladı,günlük trafik. Bu tarafikler bloklara kendi taktığımız sayaçlar değil, blogırın kendi sayaçları.

Bu son ekran fotosunu aldığımda, Türkiye'den neredeyse giriş yok, ağırlık rusya ve amerika kıtasının bazı yerleri bizi izliyor, dertleri nedir bir bilsem.

3 yorum:

muhteşem turunç dedi ki...

sevgili ustam:)
Bu durumla ilgili en akla yatkın yorumu bir arkadaşım yaptı. Kullandığınız kelimelerden bazılarıın anlamı ilgili ülke dilinde aratılan bir kelimeye tekabül ediyordur bu nedenle bu olmuştur dedi. Yoksa seni beni hackleyip ne yapacaklar ve dahi bu iş çokta kolaymış:)) öyle didi
sağlıcakla kal.

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Muhteşem abi bu heklemeyle alakalı değil, sanki birileri sayfaya giriyor ve ilginç gördüğü bir sayfayı paylaşıyor. Aynı anda bir bakıyorsun yüzlerce kişi kısa süreliğine giriyor aynı trafik devam etmiyor.Bir sefer bir günde 7 bin sayfa görüntülemesi oldu. Binlerce kişi aynı kelimeyi niye aratsın. Birde biz yıllarca etiketleme nedir bilmiyorduk, bir kaç senedir etiketlemeyi öğrendik.

Sağlıcakla kal.

Unknown dedi ki...

Ali abi bence dünyada doğru bilginin adresi sadece sizlersiniz. Bunu ciddi söylüyorum. Hem uygulama hemde paylaşımlariniz bizlere arı sevgisi aşıladı. Bunu yabana kimse atamaz. Yusuf bey doğru söylüyor. Bizler sessiz çoğunluk takipteyiz. Saygılarımla