13.06.2009

13 HAZİRAN 2009, HASTA ZİYARETİ

Dr. Muhteşem abinin son durumu bu. Ziyaret etmek yasak çok ısrar ederek 5 metreden el salladım. Resimide Meral abl çekti. Hayırlısıyla bir iyileşsinde bol bol konuşurum. Devamlı konuştugum kişiyi görüp konuşamamaktta çok üzücü bir şey.
Muhteşem abinin kaldıgı odanın kapısında bu uyarı var. Doktoru her gelen kişi bir risk demiş onun için ziiyaretçi kabul edemiyorlar. Bunada şükür, Muhteşem abi gidip geldik abi dedi. Meral ablada ameliyata girerken hiç umut vermemiş ameliyatı yapan doktor. Demişki ameliyat etmezsek ölecek, yaparsak bir ihtimal yaşar, imza vermelisiniz demiş, Meral ablada sen veya senin böyle hastan olaydı ne yapardın demiş doktora ben demiş ameliyata izin veirdim, o zaman bizde imzayı veririz. Ameliyat çok başarılı geçmiş ama bundan sonrası, çok dikkat istiyor, hatta eski haline dönmesi bir yılı bulacak dediler, bence bu bir seneyi beklemeden kendine gelir.
Bu gün bir arkadaş telefonda soruyor, gerçekten Muhteşem abi hastamı diye, yok rol yapıyor::)))
Kendini yardırmış her taraf hortum.

8 yorum:

Şevket dedi ki...

Sayın Muhteşem beye acil şifalar dilediğimizi görüştüğünüzde iletirseniz sevinirim.
Şahsen tanışmasak da hastalığına blok arkadaşı olarak üzüldük.
Şevket

Unknown dedi ki...

Muhteşem abime büyük geçmiş olsun,
şimdi istirat zamanı iyileşsinde acelesi yok inşallah onu kovanları ile çalışırken görmek isteriz yine.
selamlar saygılar.

Unknown dedi ki...

İnşallah Muhteşem abi bir an önce iyileşirsin ve tekrar aramıza dönersin,Ali abi sanada çok teşekkürler Muhteşem abinin durumunun iyiye gittiğini bizlere haber verdiğin için.

PINARHİSARLI ARICI dedi ki...

Muhteşem bey olayı atlatmış çok çok geçmiş olsun bende kalp krızi gecirdim ne oldugunu iyi bilirim ama hayat bu neyle karşılaşılacagı belli değil onun icin günü iyi degerlendirmek gerek sanada teşekkür ederim dostumuzun durumunu bize bildirip rahatlattın sag ol var ol

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Mehmet zaten yenge bundan sonra arı marı yok dedi.::)) Hele kendisine bir gelsin bakalımda gerisini halledecez. Her akşam kaynatıyorduk, bir akşam dedimki Muhteşem abiye, abi çok iyi bir dörtlü olduk bu gurubun adı ne diye. Dediki MAMA gurubu. Dörtlüden biri hasta, Allah acil şifalar verir de aramıza bir an önce katılır.

Emrahcıgım sende sağolasın, Muhteşem abi benim talebem be başkasımı verecek haberi hocasından soracaksın::)) Durumu maşallah çok iyiydi, inşallah yakında kalkar o duramaz.

Ali abi normal kalp kirizinin ötesinde bir şey bu. Allah kimseyi doktorların eline düşürmesin ne diyeyim.

TUNCAY HADİSE dedi ki...

Ali Abi,
Sayın Muhteşem Turunç'a geçmiş olsun dileklerimi iletirsen sevinirim.Allah acil şifalar versin.En kısa zamanda aramızda olmasını temenni ederim.

İlhami Uyar dedi ki...

Sayın Türk ,Dr Muhteşem beyin en kısa zamanda eski sağlığına kavuşmasını diliyorum.

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Tuncay inşallah bu günlerde taburcu olacak. genel olarak bana ulaşanların dileklerini ilettim. Arada kaynayanlarda kesin olmuştur, en ilginç dilek ise Emin Benli abinindi, bana telefon etti, dediki ne olursun benden selam söyle her ne kadar tanışmadıksada eşimde selam söylüyor. Dedimki Emin abi kendisi şu an yogun bakımda nasıl söyleyeyim, inşallah gördüğümde söylerim dedim. Telefonu kapattım, Muhteşem abinin telefonundan aranıyorum hayırdır diye bir açtımki, muhteşem abi yogun bakımdan beni arıyor.Daha ölmedim benden kurtulamazsın diye::)) Hemende durumunu sorup emin abinin selamınıda ilettim çok ilginç bir anı oldu. Emin abiyi tekrar arayıp keşke başka bir dilek tutsaydın, selamını ilettim dedim ve gülerek bizim kalbimiz temiz dedi.

İlhami abi bu günlerde Muhteşem abimi sepetlerler merak etme. Saglıgı gayet iyiydi, maşallahı var yakında aramızda olacak.