16.07.2009

10 TEMMUZ 2009, VECDİ ABİ GELDİ

Erzincan'lı Vecdi KÜÇÜKYILMAZ ziyaretime geldi. Vecdi abiyle yaklaşık iki senedir sanaldan tanışıp bol telefon görüşmemelerimiz olmuştu. Vecdi abinin gelişi süprüz sayılır, İstanbula gezmeye gelecekti. Fakat başka bir iş çıkınca, Eskişehir'e oradandan bana geldi, görüşmede erkene alındı. Geldigi gün çok yogundum yapılması gereken işler yapılıp ertesi günü Trakya ya gidecektik. Anlayacaganız buşluşma yemek ve arılık tam ne derler protokol gibi oldu. Protokele Dr. Muhteşem Turunç beyde dahildi, ne yapayım gene sakarlıgı üstündeydiki gidip münübüse arkadan çarptı ve gelemedi::))
Arkadan vurursan böyle olur birde suçlu çıkarsın. O kadar dedim abi sen bu günlerde araba kullanma diye, bana diyorki abi eskisi gibi degilim arabaları 200 metre uzaktan takip ediyorum ve kimseylede uğraşmıyorum, konuşma bu, olay ise far ve tampon dagılmış. Hayırlısı olsun ne diyeyim. Bir şey dedik mi suç miyim olur::))
Yemekten sonra acilen arılıktayız, hacıyada makineyi verdim çekim yapıyor. Vecdi abi dönüşte bir arkadaşına anaarı götürecekti kutularda yavru kapatan anaarı olmayınca kovanlardan topladık. Daha önce 30 civarı anaarı yolladım Erzincana 1 tanesinin kesildigi haberi geldi. Şu an kestirme şampiyonu Yalovalı::)))
Bir kaç tanede kutuda yavru kapatan vardı onları aldık.
Resmi geçit bitiyor::))
Arılıkta bir anı ve hatıra fotosu alındı.
Vecdi abi bu arada dagıt diye verdiğin hediyeler henüz bende. Giderken çantama koymamışım, Muhteşem abininki verilebilirdi, Trakyalı Şenol'da yanıma gelmedi. Hepsine el mi koysamki.

Vecdi abiyi hacı abiyle birlikte yolcu etmeye gittik. Kısa süren bir misafir gelip gitti. Yeniden daha uzun süre misafir etmek istiyoruz, kendisinede çok teşekür ediyorum.
Vecdi abi gittikten sonra arılıkta kutuların meme dagıtım merasimlerini yaptık, gece olmuştu hala tören devam ediyordu.
Ertesi günü ise Trakyadayız.
Trakyada işler o kadar ters gitmişki sormayın, hala kovanlarda ayçiçek balı yok, çiçekler nektar vermiyor birde afet olmuş.
Ayrıntılar bir sonraki yayınnda olacak. Çok ilginç gelişmelermi, olaylarmı, afetlermi görecegiz.

3 yorum:

yalovalı arıcı dedi ki...

vecdi abiye selam ve saygılar.

şampiyonluk olsunda nerden olursa olsun illaki bir artısı olur :))hiç yoktan adımız duyulur demi ama:P

yolladın 5 yaşında anaları kestiler napayım ben :-)

muhteşem turunç dedi ki...

Oda ne direksionda hacı abi:((( sen napıyon kameramanlık:((( ayıp yav...

ERZİNCANLI ARICI VECDİ dedi ki...

Ali bey,sanal tanışıklığımızı vicahiye çevirdik.İlgi ve alakana teşekkür ederim.